БИМ ИНЖЕНЕРИНГ

БИМ ИНЖЕНЕРИНГ

бул. Димитър Петков 117
София,
България
23.3001599
42.6983962
UserLikes
Име: БИМ ИНЖЕНЕРИНГ
Адрес: София, бул. Димитър Петков 117
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Уеб сайт: http://electrobim.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителство на електрически инсталации
Дейност:

Електроизграждане на съоръжения с ниско и средно напрежение, КИП и автоматика

Ключови думи: електроизграждане, съоръжения ниско напрежение, съоръжения средно напрежение, кип, автоматика

За нас

Фирмата е създадена през 1999г. с основен предмет на дейност електроизграждане съоръжения Ниско и средно напрежение, КИП и автоматика и проектиране. Още от самото начало фирмата изпълнява всякакъв вид електрически инсталации, Външни eл. Захранвания, Заземителни и мълниезащитнни инсталации.


През 2000г. към фирмата е създадено самостоятелно звено / Пусково- Наладъчна лаборатория/, която на 26.03.2001 получава акредитация от МРРБ- ДНСК . Според действащата в момента нормативна уредба същото е преименувано в /Орган за контрол от вида “С”/ и притежава сертификат за акредитация №60-ОКС/14.03.2008г. издаден от Изпълнителна Агенция Българска Служба за Акредитации съгласно БДС ЕN 17020.


През годините фирмата се налага на пазара като коректен партньор в отношенията си с всички свои контрагенти, предлага цялостни инженерингови решения и до момента е реализирала огромен обем свои и на водещи строителни фирми проекти в сферите на промишленото и жилищно строителство.


Фирмата има изградена гъвкава структура, разполага с висококвалифициран персонал отговарящ на високите изисквания в бранша.





 

Открийте ни в Google+