СТЕНЛИ 03

СТЕНЛИ 03

Лом, ул. Панайот Волов 10
Лом,
България
26.5306912
43.5276748
UserLikes
Име: СТЕНЛИ 03
Адрес: Лом, Лом, ул. Панайот Волов 10
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://old.stenli-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителство на електрически инсталации
Дейност:

Изграждане на електропреносни и електроразпределителни мрежи и системи

Ключови думи: строителство, строителна фирма, строителство, монтажна дейност, стлоителство на згради

За нас

СТЕНЛИ - 03 ЕООД е дружество регистрирано по реда на Търговския Закон с Решение на Окръжен съд Монтана - фирмено дело № 658/ 2003 г., седалище и адрес на управление: град Лом, ул. Кирил и Методий № 118. Основна дейност - Стенли-03 ЕООД е специализирана в изграждане на електропреносни и електроразпределителни мрежи и системи.


Фирмата извършва следните електромонтажни и строително-монтажни дейности - изграждане, ремонт, поддържане на електрически мрежи високо, средно и ниско напрежение, соларни паркове, улично осветление, изолация сгради и покриви, ремонт покриви, мазилки, фаянс, шпакловки. Разполагаме със собствена закрита и открита материална база разположена на 6 декара и необходимата техника за извършване на широк спектър от услуги – автовишки, автокран, товарни автомобили, земекопна, заваръчна и пробивна техника.


Дейността на фирмата е сертифицирана в съответствие с ISO 9001 – 2008, за което притежаваме сертификат за качество с №BG14078Q от Bureau Veritas Certification. Фирмата е вписана в Централния професионален регистър на строителя и е член на Камарата на строителите в България. С Удостоверение № III - 001047 от ЦПРС сме одобрени за ТРЕТА ГРУПА: строежи от енергийната инфраструктура съгласно чл. 5, ал. 1, т. 3 - строежи от втора и трета категория съгласно чл. 5, ал. 6 от Правилник за реда за вписване и водене на централния професионален регистър на строителя. За постигане на максимална конкурентноспособност в променящата се среда организацията стриктно се придържа и прилага гъвкава политика по отношение на поставените цели.


Персонал – Екипът ни е формиран от професионалисти с дългогодишен опит, като основен стремеж в работата ни е да доставим бързо изпълнение на възложените работи без допускане на компромис в качеството на работата. Във фирмата работят 48 души, назначени на постоянен трудов договор и 4 души, назначени с граждански договор. Управленският екип се състои от управител, технически ръководител, ръководител транспортна дейност, инвеститорски контрол и главен счетоводител. Във връзка с основната дейност има сформирани 7 бригади - 2 строителни бригади и 5 електромонтажни бригади, ръководени от ръководител група. При производствена необходимост отделните бригади могат да се обединяват, с цел съкращаване на сроковете за изпълнение.


Референции - Ръководената от мен фирма през годините се е утвърдила в реконструкцията на мрежи ниско напрежение – демонтаж и монтаж на нови стоманобетонови стълбове, монтаж на изолирани усукани проводници, полагане и изтегляне на кабели ниско напрежение, изграждане на разпределителни касети, подмяна на електромери и изнасяне на електромерни табла на границата на собственост. Ние сме една от двете фирми в регион Монтана и единствена в регион Видин, която е защитила пред КСБ Трета група, ІІ категория, което ни дава право да изграждаме и работим и по разпределителни уредби и мрежи средно и ниско напрежение. Във връзка с това сме изградили над 30 МТП и КТП и имаме опит в рехабилитация и изграждане на нови въздушни и кабелни линии 20 кV. С цел да можем да отговорим на постоянно нарастващия интерес към възобновяемите източници на електроенергия във фирмата се формира звено с основна дейност изграждане до ключ на електрически централи от възобновяеми източници. Към момента фирмата е участвала в изграждането и присъединяването на 1 водна електрическа централа и 3 фотоволтаични електрически централи.


Фирмата ни е извършила рехабилитация и в момента поддържа уличното осветление в общ. Лом, общ. Бойчиновци, общ. Якимово и общ. Брусарци. Освен с електромонтажни дейности, се занимаваме и със строителство- саниране на сгради, вътрешни ремонти, ремонт, хидро- и топлоизолации на покриви, остъкляване, ВиК и канализация. Странична дейност се явява транспортът на товари в страната- разполагаме с две композиции от 20 т, с които могат да се превозват както инертни, така и насипни товари като за това притежаваме валиден международен лиценз за превоз на товари от министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията. За високото качество на работите, извършени от „Стенли-03”ЕООД, фирмата притежава референции от редица фирми с българско и чуждестранно участие:


1. Изграждане, доставка и монтаж на фотоволтаични паркове – 150 kWp на покрив „Златен лев солар” ЕООД, 1 MWp „Кей дивелъпмънт” ЕООД, 1 MWp изграден от 4 MWp общо „Хелиос пауър” АД
2. Подмяна на електромери – „ЧЕЗ Разпределение България” АД
3. Изнасяне на електромерни табла – ЧЕЗ Разпределение България” АД (2003-2008);
4. Монтаж на електромерни табла на границата на собственост - „Електроразпределение – Плевен” АД
5. Улично осветление – изграждане на нови и поддържане по договори с Община Лом, Областна администрация Монтана, Община Бойчиновци
6. СМР по ремонт и кабелно ел.захранване 20кV от п/ст до обект – РУА България, Пристанищен комплекс Лом, Айкон АД
7. Оборудване на трафопост и кабелно захранване СрН 20кV – Силпа ООД, Манифактура форте, Морска администрация, Община Лом
8. СМР по ремонт покриви, огради, сгради, районно осветление на подстанции –ЕСО ЕАД МЕР - Монтана
9. СМР по ремонт помещения за акумулаторни батерии - ЕСО ЕАД МЕР - Монтана
10. Монтаж КТП – Джи Пи Груп ООД – Бензиностанция на ЛУКОЙЛ, Община Лом, Кауфланд България – обект Монтана, КОМПАС ООД, Хаджийски и фамилия ЕООД, ALCATEL - LUCENT ROMANIA, „СЛЪНЦЕ С” ООД, „МАКСИМА България” – Т Маркет
11. Направа на заземителна инсталация - П/ст Лом; П/ст Брусарци - НЕК ЕАД ПМВН Монтана
12. Изпълнение на обекти по договори за присъединяване с ЧЕЗ Разпределение България” АД
13. Изработка на метална конструкция за изграждане на склад от пенополиуретанови панели – гр.Козлодуй
14. Ремонт на полета 110кV и изводи 20кV с подмяна на съоръженията и вторична комутация в подстанции
15. Подмяна стойки за прекъсвачи ОРУ 20/110 kV – П/ст Мездра
16. Изграждане и ремонт на вътрешни електрически и осветителни инсталации и мълниезащита - „Агенция пътна инфраструктура”





 

Открийте ни в Google+