text to image
ул. Пенчо Славейков 3
Своге,
България
23.3425761
42.9633117
UserLikes
Име: ПЕТЪР ЕЛЕКТРИК
Адрес: Своге, ул. Пенчо Славейков 3
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.petar-electric.net
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителство на електрически инсталации
Дейност:

Иизграждане на промишлени и битови електроинсталации; сервизно обслужване; дистрибуция и търговска дейност

Ключови думи: петър електрик, ел инсталации, електрически инсталации, ел табла, електрически табла

За нас

Фирма Петър Електрик ЕООД е създадена през 1990 година от настоящия си собственик и управител Петър Веселинов. През годините фирмата се разраства като постепенно увеличава размера и присъствието си на пазара. Сега предлага разнообразни услуги в сферата на електрообзавеждането на частни и корпоративни клиенти.


Като основни дейности се обособяват:
- Електроинженерингова дейност;
- Дистрибуция и търговска дейност;
- Сервизно обслужване.


Фирма Петър Електрик се стреми да предоставя на клиентите си професионализъм, лоялност, удобство и индивидуални решения на добри цени. Успешните ни партньорства с клиентите, дистрибуторите и служителите ни е гарант за безкомпромисното качество на услугите и продуктите ни.


По настоящем във фирмата работят 40 служители, разпределени в различните сфери на дейност. Професионализъм и внимание към детайла помагат за доставянето на бързи и качествени услуги, а добрите взаимоотношения между служителите са главен двигател на работния процес. Така фирмата очаква да поддържа доброто си име и да предлага коректност и гъвкавост на настоящите и бъдещите си клиенти. 


Фокусирайки се върху нуждите и желанията на клиентите си ние успяваме да покрием очакванията им и така да създадем успешни партньорски взаимоотношения, някои от които успяваме да поддържаме вече от десетилетие.


Освен електроинсталации, фирмата предлага и продажба и ремонт на домашни електроуреди. Така достига не само до корпоративни, но и до частни клиенти, на които предлага същите професионализъм и добро обслужване.


Свържете се с нас!

Сподели във Facebook



 
Открийте ни в Google+